‘Diner XL’ is een aanrader voor alle eetfeestjes!

Diner-XL

Wist je dat Moderne Heksen dol zijn op feestjes? Er zijn tenslotte 8 jaarfeesten en 13 Volle Manen te vieren! Natuurlijk is het wat overdreven om overal meteen een groot feest van te maken, maar voor mij persoonlijk geldt toch wel dat ik graag elke reden voor een feestje aangrijp. Ik ben vooral dol op die gelegenheden waarbij iedereen wat te eten en te drinken meeneemt, natuurlijk het liefst uit eigen keuken. Het geeft je de kans om je weer eens lekker uit te sloven in te keuken en op het feest zelf mag je kennismaken met verschillende ingrediënten, gerechten en manieren van bereiden. Heerlijk!

Eetfeestjes voor beginners

Voor de beginner kan het wel wat moeilijk zijn. Want, wat kun je maken dat lekker is en ook nog lang bewaard kan blijven? En hoe houd je het origineel? Je wilt tenslotte niet dat de buffet- of picknicktafel vol staat met tien verschillende soorten (of nog erger: dezelfde!) salades en drie appeltaarten (bij heksenfeestjes altijd zeer welkom, maar 1 is toch echt meestal wel genoeg).

Voor wie ook wel van een (eet)feestje houdt en het goed aan wil pakken, kan ik je het volgende kookboek van harte aanbevelen: ‘Diner XL – Lekker koken voor familie en vrienden‘. Dit boek staat vol met feestelijke, eenvoudig klaar te maken gerechten voor geplande en spontane feestjes, waarbij veel gasten aanwezig zijn. Elke tijd van het jaar wordt behandeld, dus er zal geen seizoensgelegenheid meer voorbij kunnen gaan zonder dat jij weet wat je klaar moet maken. Bovendien worden niet alleen de gerechten zeer smakelijk afgebeeld, maar je krijgt ook erg veel zin om meteen een feest te organiseren bij het zien van de sfeervolle foto’s van de gelegenheden waar de schrijfster van het boek zelf de gastvrouw was.

Wat is jouw favoriete kookboek? Kende jij ‘Diner XL’ al?

4 reacties

Opgeslagen onder Kookboeken

4 Reacties op “‘Diner XL’ is een aanrader voor alle eetfeestjes!

  1. Roro

    Ik heb ‘m ook, zeker een aanrader. Ook voor niet-heksen 😉

  2. Margreet

    Leuk, ik ga eens kijken op Bol.com 😉

  3. Jo

    Ziet er mooi uit, dat boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s