Achter de schermen

Achter de schermen van De Magische Keuken bevinden zich verschillende magische persoonlijkheden. Wie dat zijn, lees je hieronder.

Layla

Layla is journaliste, eindredacteur, hobbiekok, foodie, heks en zoveel meer 😉
Schrijven is al vanaf het moment dat ze een pen kon vasthouden haar lust en haar leven en ook koken is sinds enkele jaren niet meer uit haar leven weg te denken. Op haar veertiende ontdekte ze dat ze een heks is en ging ze zich steeds meer bezighouden met spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en magie. Door dat laatste ook te combineren met haar kookkunsten, kwam ze erachter dat ze met het bereiden van een maaltijd veel meer kan dan alleen een maaltijd op tafel zetten. Naast magie houdt ze zich in de keuken bezig met gezondheid, de invloed van voeding op lichaam en geest, en met authentieke en ‘vergeten’ ingrediënten.

Verder (maar zeker niet op de laatste plaats) is Layla moeder van een prachtige zoon en vriendin van een man die haar motiveert en inspireert en graag als proefpersoon fungeert voor nieuwe recepten, heeft ze een praktijk waar ze onder meer reikibehandelingen en tarotleggingen geeft, zitten er altijd minstens drie boeken in haar tas, is ze fanatiek schoenenverzamelaarster- en draagster (haar motto is: ‘een schoen zonder hak is geen schoen’) en is zij sinds de uitvinding van de iPhone nog zelden zonder dit magische apparaat gespot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s