Natuurlijke voeding en lifestyle

Ben jij geïnteresseerd in natuurlijke voeding en lifestyle? Dan is Miss Natural echt iets voor jou. Deze website bevat een heleboel informatie over natuurlijke, biologische en orthomoleculaire voeding en alles wat er bij een ‘natural lifestyle’ komt kijken. Ook vind je er heerlijke recepten, die het prima doen in de magische keuken!

Miss Natural is een online platform en community waar natuurlijke voeding, beauty, beweging en motivatie centraal staan. De site werd opgezet door Eva de Beijer om te voldoen aan de groeiende belangstelling voor gezonde en eerlijke voeding en natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. “Net als ik denken steeds meer mensen na over de kwaliteit van het voedsel dat ze dagelijks tot zich nemen, maar ook waar het vandaan komt, hoe het verbouwd is, getransporteerd en bewaard wordt.”, laat de Beijer weten op MissNatural.nl. En dat geldt ook zeker voor beoefenaars van Keukenmagie!

Community
Naast veel interessante en leuke artikelen, kun je op Miss Natural terecht voor lekkere natuurlijke recepten. Word je (gratis) lid van de community, dan krijg je toegang tot nog meer informatie, maak je elke week kans op ‘natural’ prijzen, ontvang je korting bij verschillende winkels, krijg je uitnodigingen voor speciale online workshops, en nog veel meer.

Suiker- of zuivelvrij
Heb je een allergie of intolerantie voor bepaalde soorten voeding of ingrediënten? Ook dan is Miss Natural een handige site. Zo kun je er de cursus ‘40 dagen zonder suiker‘ bestellen, of een handig boekje met 50 ‘Suikervrije Feestrecepten‘. Geweldig voor (kinder)verjaardagen en feestdagen. Of voor als je gewoon eens wat lekkers wilt maken, zonder al te veel suiker. Zuivelvrij eten kan ook, aan de hand van een praktisch e-book.

Natuurlijk opvoeden
Bij De Magische Keuken zijn we een grote fan van natuurlijk opvoeden. Kinderen hebben immers de juiste voedingsstoffen nodig om te kunnen leren en spelen. Door de juiste voeding voelt een kind zich gelukkig en wordt hem of haar aangeleerd om zelf ook gezond te blijven leven als hij of zij groter is. Met natuurlijk opvoeden kun je niet vroeg genoeg beginnen! De ‘Miss Natural Mama‘-cursus sluit helemaal aan bij dit idee. In 10 weken ontdek je alles over natuurlijk opvoeden en wat de voordelen hiervan zijn Voor je baby én voor jouzelf. Zwanger? Dan is er het e-book ‘Natuurlijk Zwanger‘ van Miss Natural.

Kortom: voor iedereen die ook maar iets heeft met natuurlijke voeding is Miss Natural een handige site om te bezoeken.

Kende jij Miss Natural al? Houd jij je bezig met een natuurlijke opvoeding en levensstijl?

1 reactie

Opgeslagen onder Nieuws

Een Reactie op “Natuurlijke voeding en lifestyle

  1. Dianne

    Ook een mooie site, met goeie info!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s